Verlang jij naar geluk en balans 
maar weet je zelf niet meer
hoe je dit kunt bereiken?

Baal jij ervan dat je:

 

 • De ochtend moe begint, nog vermoeider eindigt en je `s avonds niet meer van de bank kunt komen?

   

 • Je werk niet af hebt en dus kruip je weer achter de laptop als de kinderen naar bed zijn en de keuken is opgeruimd?

   

 • Het gevoel hebt dat je elke dag geleefd wordt en je niet toekomt aan de dingen die jij leuk en belangrijk vindt?

   

 • Regelmatig de opmerking van je partner, vrienden of collega’s krijgt: ‘Pas je wel een beetje goed op jezelf?’ En je daar geïrriteerd van wordt?

   

 • Het gemopper op je kinderen eigenlijk niet meer wilt… maar je kunt gewoon niet geduldig meer naar ze luisteren en met ze omgaan?

   

 • Niet meer toekomt aan regelmatig sporten en gezond eten omdat er nog zoveel anderen dingen voor het gezin en het huishouden ‘moeten’?


En zou je niets liever willen dan dat je:

 

 • ’s Ochtends wakker wordt en vol energie je bed uitspringt? Je hebt zin in de dag die voor je ligt!
 • Werk leuk en uitdagend is zonder dat je continu druk ervaart om nog beter te ‘moeten’ presteren?
 • Een liefdevol contact hebt met je partner en kinderen waarin er minder strijd is en juist meer verbinding?
 • Durft te vertrouwen op wat het leven je brengt als je de controle kunt loslaten?
 • Thuis de dingen ‘vanzelf’ gaan en dat de sfeer ontspannen en gezellig is?
 • Ruimte krijgt om je leven zo in te richten zoals jij ervan droomt?

Kies dan voor

het coaching programma Kom in je Kracht

Creëer in vier maanden tijd
jouw balans en het leven waar jij van droomt. 

Meer balans begint met ontspanning vinden: rust in je hoofd en meer contact met je lichaam en gevoel. 

Zo ontstaat er ruimte voor inzichten in wat je voelt, denkt en doet. Je ervaart wat hierbij wel en niet bij je
past. De stappen die je zet om je leven anders in te richten zorgen voor een levenslange transformatie.


Stel je dan eens het resultaat voor.

Als je het programma Kom in je kracht gevolgd hebt:

 

 • Is je batterij weer opgeladen
 • Weet je aan welke knoppen je altijd weer kunt draaien om snel te herstellen van een balansdip.
 • Heb je zicht gekregen op je eigen gebruiksaanwijzing en ben je in staat je leven hierop in te richten.
 • Sta je vol zelfvertrouwen in het leven
 • Heb je controle over je eigen tijd
 • Ervaar je meer succes, plezier en uitdaging in je werk
 • Geniet je van de dingen die voor jóu belangrijk zijn
 • Doe jij de dingen die bij jóu passen.
 • Leid je het leven dat jíj voor ogen hebt

Je doorloopt de volgende 7 stappen 

Stap 1
Pauze nemen
Een pauze van de continue stroom aan prikkels en gedachten, aannames, dilemma’s en oordelen die zich afspelen in je hoofd. Je leert je eigen ‘pauze-knop’ te vinden èn te bedienen. Ervaar direct het effect op je energieniveau!
Stap 2
Energietekorten aanvullen
Je zoekt uit op welk gebied je energie tekort komt en je gaat direct aan de slag met concrete verwenacties om je batterij zo snel mogelijk weer op te laden.
Stap 3
Contact met jezelf intensiveren
Je ontdekt alles over het verband tussen voelen, denken en doen. Je krijgt inzicht in de dingen die je onbewust bezig houden. Je neemt je eigen verwachtingen en aannames onder de loep. En ik help je hierin vicieuze cirkels in werk- en privésituaties te doorbreken.
Stap 4
Overtuigingen onderzoeken

Je onderzoekt welke overtuigingen je belemmeren om jouw leven te leiden zoals jij het wilt en je ruimt ze stuk voor stuk op. Je maakt de weg vrij voor jouw persoonlijke groei.

Stap 5
Grenzen ontdekken
Je leert je grenzen te herkennen en te respecteren. En je durft keuzes te maken die jou gevoel van evenwicht geven. Ik help je je grenzen te voelen en leer je hoe je ‘nee’ kunt zeggen zonder jezelf en de ander tekort te doen. Hierdoor houd je energie (en tijd!) over voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.
Stap 6
Nee leren zeggen
Je zegt JA! tegen jezelf en nee tegen de dingen die niet goed zijn voor jou. Je leert de verantwoordelijkheid daar te laten waar hij hoort (en dat is vaker bij een ander dan je misschien denkt). Ik leer je hoe je ‘nee’ kunt zeggen zonder jezelf en de ander tekort te doen. Je gaat hier uitgebreid mee oefenen (en geloof mij maar: hier ga je ècht blij van worden).

Stap 7
In je kracht gaan staan en daar enorm van genieten!

Je neemt afscheid van hoge verwachtingen van jezelf en verlegt de focus naar wat jíj wilt. Je hebt alle ingrediënten verzameld om jouw balans en leven in te richten zoals jij ervan droomde.


Iedere stap bestaat uit:

 • Uitgebreid online lesmateriaal in de vorm van video’s, werkbladen en opdrachten.
 • Een grote variatie aan praktische oefeningen gericht op ademhaling, beweging, ontspanning en Mindfulness.
 • Persoonlijke coaching in de vorm van een Balans Sessie van 1,5 uur.
 • Tussentijds contact voor vragen, motivatie en inspiratie.

De rust en geduld waarmee Tasha mij heeft begeleid, de juiste adviezen op de juiste momenten, stapje voor stapje. De strengheid die soms nodig was, de mogelijkheden van (én) bereikbaarheid, wanneer ik iets wilde delen of haar advies nodig had. Haar vertrouwen in mij.

Het online gedeelte was een goede ondersteuning en aanvulling voor thuis. Dit was ideaal voor de tijd die tussen de persoonlijke sessies zat. Ik heb er veel aan gehad en voor mij ook heel belangrijk als naslagwerk. Ik pak het er nog geregeld bij.

De afwisseling van theorie/gesprekken versus op de massagetafel de (pijn-) punten aanpakken heeft voor mij ook heel goed gewerkt. De druppel van mijn burn-out was mijn werk, maar door het afpellen van de verschillende lagen, heb ik vele inzichten gekregen in mijzelf als persoon, mijn handelen, mijn overtuigingen en de inbreng van de opvoeding van mijn ouders.

Uiteindelijk heb ik helder wat mijn gebruiksaanwijzing is en pas ik deze geregeld toe.

Ramona

Wat maakt het Kom in je kracht programma uniek?

 

In de media en op het werk komt steeds meer aandacht voor het belang van balans en burn-out preventie. En gelukkig zijn er heel veel tips en programma’s te vinden die je hierbij kunnen helpen. Maar wat maakt het dat we toch blijven worstelen en ons laten meeslepen door de drukte van de dag? Of dat we opnieuw in een burn-out komen?

Voor het vinden (en houden!) van onze balans geloof ik dat er meer nodig is dan dingen met ons hoofd te begrijpen en vervolgens dingen te gaan ‘doen’ of dingen te ‘laten’.

We zijn gewend geraakt aan het luisteren naar de overduidelijke stemmetjes in ons hoofd. Ze overschreeuwen de zachtere signalen van ons lichaam en ons gevoel.

Maar wat gebeurt er als je je hoofd tot rust brengt? Dan krijgt je gevoel de ruimte om te spreken. En wat dàt jou te vertellen heeft is de route naar jouw nieuwe balans en het leven waar jij van droomt.

Maar ok, hoe krijg je de zachtere stemmetjes vanuit je gevoel dan te horen?  Ik weet geen betere manier dan de aandacht te verleggen van denken en praten naar voelen. En dat maakt de werkwijze van Rebalance Yourself onderscheidend.

Het programma is, net zoals ikzelf, enerzijds praktisch en anderzijds diepgaand:
Praktisch – het uitgebreide online lesmateriaal in de vorm van video’s, werkbladen, opdrachten en oefeningen die gericht zijn op dingen begrijpen en zelf toepassen. Lekker makkelijk om thuis op je eigen manier mee aan de slag te gaan. En op een moment dat het voor jou uitkomt.
Diepgaand – in de 7 individuele Balans Sessies ligt de focus op contact hebben met jouw lichaam en je gevoel.

Leer je binnenwereld kennen en vind de sleutel naar een transformatie die jouw leven écht verandert.
Vanzelfsprekend is er na de sessies (in de vorm van een follow-up) ruimte om je ervaringen te delen of vragen te stellen.

“De noodzaak om het Kom in je Kracht programma te volgen was voor mij redelijk hoog door werkdruk. Door deze training ben ik erachter te gekomen wat ik er zelf aan kan doen om deze druk niet zo te voelen. Ik ben me bewuster geworden hoe ik hier zelf mee om kan gaan. Ik heb beter leren delegeren en niet te gehaast te werken. Ik voel steeds meer signalen in mijn lichaam en heb geleerd op tijd rustpauzes te nemen.

De online modules hebben me inzicht gegeven. Vooral de ademhalingsoefeningen, slaaptips en noteren van aantal werkzaamheden waren voor mij ondersteunend.

De persoonlijke gesprekken waren erg zinvol in combinatie met de ‘tafelbehandeling’. Ik hou er persoonlijk niet van maar na de eerste sessie was ik blij verrast over het resultaat.

Ik voelde me veilig bij alles wat ik vertelde. We hebben veel gelachen wat ik erg belangrijk vond. Tasha is zelf een warme persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Het was perfect zo voor mij. Het programma krijgt van mij een cijfer tussen de 9 en de 10.”

Adelheid

Je rondt het programma na vier maanden af met:

 

 • Een herstelde balans tussen 1. Voelen, 2. Denken en 3. Doen.
 • Jouw eigen gebruiksaanwijzing zodat je iedere keer weer je eigen balans kunt bijsturen en in je kracht komen staan.
 • Jouw eigen levensplan zodat je het leven kunt leiden dat jíj voor ogen hebt.

Investeer in jezelf en jouw toekomst

  • 4 maanden lang persoonlijke begeleiding
  • 7 individuele coaching sessies van 90 minuten.
  • 7 online modules met verdiepend materiaal in de vorm van video’s, werkbladen of opdrachten. Deze volg je tussen de sessies door.
  • 4 maanden onbeperkte ondersteuning via What’s app/ mail voor tussentijdse vragen, motivatie en feedback.
  • Een grote variatie aan praktische oefeningen gericht op ademhaling, beweging, ontspanning en Mindfulness.

   

  Bij het starten van dit bericht had ik niet verwacht dat er zo’n filosofisch verhaal uit zou komen. Bij deze echt: dank, dank, dank!

  Je bent een bijzonder mens die op een heel bijzondere en vooral rustige en subtiele wijze een hele wervelwind in mensen los weet te maken (in een hele positieve zin!!).

  In aanvulling op de sessies waren er de fijne online modules die eveneens weer zo simpel zijn, maar van zo’n grote waarde en die zorgen dat de wind steeds meer gaat liggen en je je gewoonweg niet meer in die storm hoeft te bevinden, maar op alles en met alles zo anders en rustiger kan gaan kijken. Dat is fijn!

  Hoewel we tussen de sessies door misschien niet super veel contact gehad hebben, heeft dit hele proces voor mij echt bergen verzet. Je liet altijd even van je horen op van die momentjes waarvan zelf pas later tot mij doordrong dat ik dat echt even nodig had en dat was echt heel betekenisvol!

  Het valt niet uit te leggen aan mensen, maar ze moeten het gaan ervaren bij je, want wat iemands verhaal of situatie ook is, jij kan daar op zo’n liefdevolle en bijzondere wijze zoveel in betekenen.

  Zonder oordeel en op een manier die ontzettend veilig voelt. Ik had natuurlijk de drempel als zijnde turnjuf van je dochter, maar echt: wat ben je professioneel zonder dat dat afstandelijk, kil of ongemakkelijk is.

  Mariëlle