OVER TASHA VISMAN 

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk het kan zijn om jezelf in balans te houden. Hoe overweldigend het dagelijks leven kan zijn met alle ballen die je in de lucht wilt houden en óók nog tijd voor jezelf en je eigen plannen te hebben.

Ik geloof in een wereld waarin harmonie mogelijk is. Een wereld waarin we mogen laten zien wie we ècht zijn: authentiek, met alles erop en eraan. Zonder druk van de maatschappij om je ideale ik, ouder, partner, werknemer (en ga zo maar door!) te zijn.

Ik weet uit ervaring dat het kan: jezelf centraal zetten in jouw eigen leven, zonder toegevingen te doen aan de rollen de je vervult. Helemaal jezelf te zijn zoals je bent en daar geweldig blij van worden! (en oh ja, klein detail: je omgeving ook! Geloof me…).

Wat je dan ervaart is onbetaalbaar: rust in je hoofd & lijf. Energie en kracht om te leven zoals jij wilt. En een groot vertrouwen in je eigen kunnen en simpelweg jezelf zijn.

MIJN EIGEN LEVENSLESSEN 

Tot 2014 was stress mijn tweede natuur. Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen en heb ik mijn hele leven geprobeerd te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving.

Pijnlijke ervaringen had ik achter slot en grendel opgeborgen. En dat waren best een paar heftige…Zoals het verlies van mijn vader toen ik zo klein was dat ik het me niet kon ‘herinneren’ (yeah, right!).

En mijn middelste kind van toen net drie begeleiden bij chemokuren, terwijl ik op het punt stond te bevallen van mijn jongste. Dat was een zware kraamtijd, kan ik je vertellen.

De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel.

Want diep van binnen voelde ik me uitgeput, eenzaam en onbegrepen

Na een periode van overspannenheid door de stressvolle thuissituatie was ik blij dat ik weer aan het werk kon. Tot het misging….Twee jaar later had ik mezelf over de kop gewerkt.

De grote ommekeer kwam toen ik afstand had genomen van mijn drukke baan en me ging verdiepen in de verbinding tussen voelen, denken en doen. Ik volgde de 3-jarige opleiding Rebalancing waarin ik ontdekte dat leven vanuit mijn hoofd vergelijkbaar was met tegen de stroom in zwemmen. En zelfs voor een zwemmer als ik is dat vermoeiend. Héél vermoeiend…

Ik maakte kennis met kanten van mezelf die ik mijn leven lang niet onder ogen durfde te komen. Ik leerde dat ik mocht leven vanuit rust, ontspanning en vertrouwen. En uit de ‘go-go-go-stand’!
Dat ik mezelf zichtbaar mocht maken op mijn eigen manier.
Zoals ik ben: vol levensvuur en gevoeligheid tegelijk.

 

 


Ik liet los wie ik dacht te moeten zijn.

 

De deur uit met mijn perfectionisme, weg die hoge lat en exit met mijn controle drang.

Voortaan negeerde ik de aannames en strenge oordelen die non-stop door mijn hoofd vlogen.

 

 

Met de Stroom mee drijven

 Ik leerde de stroming van de rivier juist te volgen en voelde de energie weer mijn leven instromen. 

Wat een cadeau dat ik mijn eigen balans nu zelf kan bijsturen en dat ik geleerd heb dat ik helemaal top ben zoals ik ben. En dat ik dàt te geven heb aan de wereld. En weet je wat? Dat is ook precies wat jouw omgeving ook voor jou wil: jezelf laten zien wie je bent (ja, echt!). Met alles erop en eraan.

En nu help ik graag andere balanszoekers. Die uitdagend werk en liefdevol ouderschap willen combineren. En die op zoek zijn naar een energieker leven en antwoorden vanuit hun eigen binnenwereld. Voorbij het denken en in contact met hun diepere ik.

WEET JE WAAR IK ECHT BLIJ VAN WORD? 

 

Als cliënten zien dat een gelukkiger leven echt mogelijk is. Dat ze voelen dat ze zelf de regie hebben over hun eigen leven. Dat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. En dat ze zelf de sleutel hiervoor in handen hebben.
Zonder afhankelijk te zijn van anderen. 

En weet je waar ik dit werk stiekem echt voor doe? Voor nog iets groters en mooiers:
een ouder in balans heeft direct een positief effect op het gezin en naaste omgeving.
En dat maakt mij heel blij.

Een hechte familie die in liefdevolle verbinding met elkaar leeft, samen (op)groeit
en zo de wereld harmonieuzer maakt met al hun authenticiteit en openheid.

 

 meer weten?

Voor meer informatie over mijn expertise, werkervaring en achtergrond, kijk op:

LinkedIn profiel Tasha Visman

 

 ik werk samen met:

Vitaliteitsgroep stress en burn-out coach Tasha Visman
Tasha Visman Its just therapy stress en burn-out coach
TRE Tension and Trauma Releasing excersizes Tasha Visman
Tasha Visman Rebalancer opgeleid bij de school voor rebalancing
Tasha Visman Rebalancer, Stress en burn-out coach Platform Rebalancing Nederland