Ervaringen 

Ik liep al enige tijd rond met stressklachten. Toen ik hierdoor echt lichamelijke klachten kreeg heb ik aan de bel getrokken en ben ik via de bedrijfsarts in contact met Tasha gekomen.

Na een erg prettig kennismakingsgesprek heeft Tasha mij geholpen met het formuleren van mijn doelstelling en heeft ze me elke stap van de weg bijgestaan. Ze luistert goed, voelt goed aan wat er speelt en stelt de juiste vragen.

Het was soms erg confronterend, maar door mijzelf open te stellen is mijn mindset volledig veranderd en heb ik bepaalde dingen en technieken geleerd die ik van te voren nooit had verwacht toe te gaan passen.

Door Tasha ben ik gaan luisteren naar mijn gevoel en lichaam, waar ik voor dit traject eigenlijk nooit bij stil heb gestaan. Ik sta elke dag stil bij wat ik van Tasha geleerd heb en ik weet hierdoor erg goed hoe te handelen in bepaalde stressvolle situaties. In plaats van in alles een “probleem” te zien, zie ik nu alles als een uitdaging.

Ik zou Tasha iedereen aanraden die even vastloopt op het werk en moeite heeft met prioriteren, maar ook als je door privé omstandigheden niet lekker in je vel zit kun je terecht bij Tasha.

Ik ben blij dat ik aan de bel heb getrokken en bij Tasha terecht ben gekomen! 😊

Raisa

“Tasha’s begeleiding heeft mij rust gebracht, eigenwaarde, respect naar mijzelf toe, en lef om mijzelf op 1 te zetten. Leren omgaan met triggers is voor mij verrassend geweest. Nooit gedacht daar van af te komen. En ik ben van mijn schouder-/nekpijn af! (al jaren fysio voor gehad).

Ik raad je Tasha eigenlijk altijd aan. Zeker als je ‘vast’ zit, of klachten hebt in je lichaam die niet overgaan door fysio oid. Haar coaching heldert dingen op.

Ze is waardevol, luistert goed en oordeelt niet (héel fijn!)..”

Daniëlle

Dank je wel voor je mooie workshop. Fijne oefeningen. Voel me minder ‘aan’ en meer ontspannen. Meer overzicht. 

Knap hoe je het doet. Want toch een beetje gek zo via Zoom zonder directe interactie. Je komt spontaan en oprecht over.

Logisch, want dat ben je ook. Maar moet je toch ook over weten te brengen. Knap ook je reactie op de gegeven antwoorden via de chat. Mooi en natuurlijk hoe je dat doet.“

Susan over de online workshop Rust in je hoofd

Tasha is rustig en oprecht geïnteresseerd. Met haar korte workshops (online of bij haar prachtige locatie thuis) zet ze echt een verandering in.

Je ‘leert’ jezelf echt even op nummer 1 te zetten en krijgt handvatten om ook in stresssituaties op jezelf terug te vallen en weer even op te laden.

Ben jij vastgelopen in je werk of merk je dat je altijd maar doorgaat zonder een pauze in te lassen?

Dan is het echt een aanrader om eens met Tasha in gesprek te gaan.” 

Nieske

Na 43 jaar machinist te zijn geweest geniet ik nu van m’n pensioen. En zonder jouw hulp en sessies had mijn pensioen er heel anders uitgezien.

Veel dank voor jou geduld, steun,en uithoudingsvermogen.

Je weet het wel maar wil eenieder die dit leest ook gunnen dat hij of zij zo’n fantastisch mens mag tegenkomen als jij.

Ton

“Na een jaren lange zoektocht en van alles te hebben geprobeerd, weet Tasha super snel tot de kern te komen èn kon ik direct mijn emoties verwerken. Aanrader.”

Nicky

Tasha is een bijzonder mens die op een heel bijzondere en vooral rustige en subtiele wijze een hele wervelwind in mensen los weet te maken (in een hele positieve zin!!).

In aanvulling op de sessies waren er de fijne online modules die eveneens weer zo simpel zijn, maar van zo’n grote waarde en die zorgen dat de wind steeds meer gaat liggen en je je gewoonweg niet meer in die storm hoeft te bevinden, maar op alles en met alles zo anders en rustiger kan gaan kijken. Dat is fijn!

Hoewel we tussen de sessies door misschien niet super veel contact gehad hebben, heeft dit hele proces voor mij echt bergen verzet. Tasha liet altijd even van zich horen op van die momentjes waarvan zelf pas later tot mij doordrong dat ik dat echt even nodig had en dat was echt heel betekenisvol!

Het valt niet uit te leggen aan mensen, maar je moet het gaan ervaren bij Tasha, want wat iemands verhaal of situatie ook is, ze kan daar op zo’n liefdevolle en bijzondere wijze zoveel in betekenen. Zonder oordeel en op een manier die ontzettend veilig voelt.

Ik had de drempel als zijnde turnjuf van Tasha’s dochter, maar echt: wat is ze professioneel zonder dat dat afstandelijk, kil of ongemakkelijk is.

Bij deze echt: dank, dank, dank!”

Mariëlle over het Kom in je Kracht programma

“Rust in m’n hoofd, rust in m’n lijf en een stevig fundament om in balans weer verder te gaan.

Dit gaf Tasha mij toen ik dat even nodig had.

In een veilige setting, met veel begrip en ook geregeld een vleug humor helpt ze je weer op weg én weet je hoe je in balans BLIJFT.”

Meike

“Tasha heeft mij in de meest verdrietige tijd van mijn leven begeleid. Een scheiding en het verlies van twee ouders in 3 maanden was te veel.

Door haar energie en oprechte betrokkenheid heeft zij mij mee gedragen maar vooral inzichten en tools gegeven weer interne kracht te voelen.

Ze zei in het begin van mijn traject je komt hier sterker uit en ik kan nu zeggen dat ik het niet alleen weet maar ook voel!”

Emmy

“De noodzaak om het Kom in je Kracht programma te volgen was voor mij redelijk hoog door werkdruk. Door dit programma ben ik erachter te gekomen wat ik er zelf aan kan doen om deze druk niet zo te voelen. Ik ben me bewuster geworden hoe ik hier zelf mee om kan gaan. Ik heb beter leren delegeren en niet te gehaast te werken. Ik voel steeds meer signalen in mijn lichaam en heb geleerd op tijd rustpauzes te nemen.

De online modules hebben me inzicht gegeven. Vooral de ademhalingsoefeningen, slaaptips en noteren van aantal werkzaamheden waren voor mij ondersteunend.

De persoonlijke gesprekken waren erg zinvol in combinatie met de ‘tafelbehandeling’. Ik hou er persoonlijk niet van maar na de eerste sessie was ik blij verrast over het resultaat.

Ik voelde me veilig bij alles wat ik vertelde. We hebben veel gelachen wat ik erg belangrijk vond. Tasha is zelf een warme persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Het was perfect zo voor mij. Het programma krijgt van mij een cijfer tussen de 9 en de 10.”

Adelheid over het Kom in je kracht programma

“Ik heb zoveel aan de sessies gehad.

Op hoe zo’n andere manier ik over dingen kan denken zonder heel veel frustratie. Dat was een paar maanden geleden zo anders.

Ik kan veel beter loslaten en denken: ach, hier kan ik toch niets aan veranderen, dus ga ik maar met de flow.

Mijn stressniveau is zo veel lager dus dank je wel!”

Astrid over het Kom in je kracht programma

“Wat het traject mij gebracht heeft is dat het heel goed is dat ik patronen bij mezelf herken, dat ik milder naar mezelf mag zijn en gevoelens ook de ruimte mag geven.

Dat vraagt nog steeds oefening, maar ik merk dat ik het eerder signaleer en op reflecteer.

Ik heb altijd het idee gehad dat je goed ‘in-tuned’ met mijn behoeften en geen algemeenheden. Dat maakt dat ik heel tevreden ben met de 1-op-1 sessies en het tussentijds contact en jouw begeleiding beoordeel met een 9 als rapportcijfer.

Susanne

“Wanneer je burn-out bent, heb je het in je hoofd echt niet meer op een rijtje. Wat je nodig hebt is iemand die je bij de hand neemt, structuur biedt en op jouw tempo je begeleid naar de volgende stap en de volgende stap, totdat je kunt zeggen ‘het gaat echt beter met mij’. En zelfs dan je nog ondersteund om de balans te houden!

Ik  durf te zeggen dat ik de beste begeleiding heb gehad en er het snelste weer bovenop ben met een rugtas vol handvatten en naslagwerk om op terug te vallen (in vergelijking met andere gereïntegreerde collega’s die andere specialisten hebben bezocht). Dus BEL TASHA!!”

Over Tasha

“Ik heb een paar prachtige maanden met Tasha gehad.

Met een zachte hand heeft ze me laten zien, hoe ik op eigen kracht een goede balans tussen verstand en gevoel kan krijgen en hoe ik deze kan behouden.”

Gabriëlle

“Bedankt voor alles wat je hebt gedaan! Zonder jou hulp was ik nu niet geweest ‘wie’ ik nu ben. Super dankbaar!!

Steffi

“Dank je wel voor je tijd, aandacht en engelengeduld.

Zo lief dat je altijd bereid bent om samen te onderzoeken.”

Maaike

Daan over Tasha’s sessies

Review RebalanceYourself

“De rust en geduld waarmee Tasha mij heeft begeleid, de juiste adviezen op de juiste momenten, stapje voor stapje. De strengheid die soms nodig was, de mogelijkheden van (én) bereikbaarheid, wanneer ik iets wilde delen of haar advies nodig had. Haar vertrouwen in mij.

Het online gedeelte was een goede ondersteuning en aanvulling voor thuis. Dit was ideaal voor de tijd die tussen de persoonlijke sessies zat. Ik heb er veel aan gehad en voor mij ook heel belangrijk als naslagwerk. Ik pak het er nog geregeld bij.

De afwisseling van theorie/gesprekken versus op de massagetafel de (pijn-) punten aanpakken heeft voor mij ook heel goed gewerkt. De druppel van mijn burn-out was mijn werk, maar door het afpellen van de verschillende lagen, heb ik vele inzichten gekregen in mijzelf als persoon, mijn handelen, mijn overtuigingen en de inbreng van de opvoeding van mijn ouders.

Uiteindelijk heb ik helder wat mijn gebruiksaanwijzing is en pas ik deze geregeld toe.“

Ramona over het Kom in je kracht programma

“Tijdens sessies maakt Tasha mijn lichaam en gevoel wakker. Hierdoor word ik bewust van wat er binnenin mij speelt.

Zo kan ik dingen thuis en op mijn werk anders aanpakken. En krijg ik meer rust. Meer balans.”

Antoinette

“Tasha creëert rust en tijdloosheid om zich heen. Zij verstaat de kunst om daar te zijn waar ik op dat moment met mijn gevoel ben.

Ze laat zich niet leiden door een vast stramien maar doet en zegt wat op dat moment voor mij nodig is. 

In zo’n situatie blijk ik opeens bij mijn gevoelens te kunnen komen.

Simon

Bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen en mij maximaal ondersteunt in mijn proces. Een jaar met vallen en opstaan, maar vooral groei. Overall een mooi jaar! Waar jij een grote rol in speelt.

Je bent een prachtig mens met het hart op de juiste plek.”

Over Tasha

“In een pittige periode heb ik een aantal keren contact gehad met Tasha. Meegedaan aan een online meeting om meer rust in je hoofd te creëren en naar aanleiding daarvan nog een sessie afgesproken. Ik verwachtte niet veel van de online bijeenkomst (was wel een beetje klaar met Zoom), maar Tasha werkt heel rustig, heeft en geeft vertrouwen en door precies de goede vragen te stellen, maakte deze sessie veel bij me los.

Ik kreeg een kristalhelder zicht op hoe ik me ten diepste voelde en door haar accurate begeleiding ontstond inderdaad veel meer rust in mijn hoofd en dat werkte nog een tijd fijn door.

De persoonlijke sessie inhoudelijk beschrijven is niet makkelijk, maar een sessie met Tasha doen is dat wel. Hoe lastig een onderwerp ook is. Ze is rustig en haar bijzondere combinatie van nabijheid, oordeelloosheid en humor, zorgen ervoor dat het veilig voelt om lastige dingen met haar hulp aan te gaan. Na afloop voelde ik me alsof er een paar grote zwerfkeien uit m’n rugzak waren gehaald; lichter, vrijer en blijer met mezelf.

Als je worstelt met de lastige aspecten van het leven, raad ik je van harte aan Tasha uit te nodigen om met je mee te kijken. Daar knap je gegarandeerd van op!”

Pauline over het Zelfzorg Pakket

Astrid over het
Kom in je kracht programma

Review RebalanceYourself

Tasha heeft me tijdens de online gesprekken geleerd om meer naar mezelf en mn lijf te luisteren. Ik zat best wel vast in alles dat er met me gebeurde.

Doordat ze gericht vragen stelde en ik ook echt het gevoel had dat ik alles kon vertellen, heb ik dat gedaan. En gek genoeg kwamen er opeens ook oplossingen.

Ik kom met haar dichter bij mn eigen gevoelens en angsten en leer ik iets beter te accepteren dat ik een chronische ziekte hebt en dat niet meer alles werkt zoals vroeger.

Op dit moment ben ik bewust bezig met voelen hoe t met me gaat. Ik kan de dingen die ik doe nu makkelijker aanpakken dan voorheen. Dat voelt goed en is best leuk!”

Saskia over Tasha's online begeleiding

“Als ik onder woorden moest brengen wat Tasha afgelopen jaar voor mij betekend heeft, had ik een boek moeten schrijven en geen kaart.

Haar luisterend oor, altijd oprecht geïnteresseerd, open en verzachtend. Een compleet andere manier van dingen kunnen voelen en beleven.

Ook de ‘trucjes’ die ze me heeft geleerd om mezelf te kunnen troosten en dragen zal mij blijven sterken.

Ze voelt familair veilig voor mij en kan oprecht zeggen dat ik onze momenten ga missen. Ze is een bijzonder mens en met een groot talent. Ik hoop dat ze nog veel mensen kan helpen zo goed als mij.”

Mandy over haar burn-out herstel traject

Tasha neemt je mee op een reis waarin de tijd stil lijkt te staan. Ze leert je te luisteren naar je lichaam, te voelen wat goed voor jou is.

En hoe makkelijk deze woorden lijken, zo moeilijk is de dagelijkse praktijk. Elke reis is anders, iedereen worstelt met unieke zaken en Tasha voedt dat wat je nodig hebt. Ze stelt vragen, geeft advies, pakt problemen bij de wortel aan, laat je afdwalen en tot de kern komen.

Het resultaat? Een aardverschuiving die je aankunt omdat je de oplossing in jezelf vindt. En dat is een magisch gevoel. Zonder zweverigheid, want Tasha is heerlijk nuchter.”

Brenda over Tasha

Ik leer veel over wie ik ben. Ik heb mezelf al zolang weggestopt.

Ik voel me veilig bij Tasha. Hierdoor kan ik mezelf zijn.

Dit geeft rust en voel ik meer energie om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn.”

Ingrid over Tasha

“Ik heb Tasha ontmoet bij een netwerkbijeenkomst en was direct onder de indruk van haar manier van communiceren: open, vriendelijk, belangstellend en vertrouwenwekkend.

Kort daarna ontdekte een collega Tasha in een groepsbijeenkomst “Rebalancing”. Die werd gevolgd door een individuele sessie. Daaruit ontstond een verzoek om wat dieper in te gaan op het vinden van een nieuwe balans tussen werk en privé. Samen kwamen we tot de conclusie dat Tasha mijn collega daarbij prima zou kunnen helpen en stemde ik vol vertrouwen in met het verzoek dat voor rekening van de werkgever te laten komen.

Tasha is iemand die op een laagdrempelige en vriendelijke wijze mensen weet te bewegen om anders naar zichzelf en het werk te kijken. Het heeft ervoor gezorgd, dat mijn collega handvatten heeft gekregen om rust te vinden het hoofd. Wat enorm, drempelverlagend werkt, is dat Tasha uit eigen ervaring put bij haar benadering. Wanneer je merkt, dat jij zelf of een collega niet lekker in je/zijn/haar vel zit of worstelt met de privé-werkbalans dan kan Tasha jullie prima begeleiden en praktische handvatten aanreiken.

Geef jezelf die aandacht cadeau, wanneer je die nodig hebt!”

Lieneke (Manager) over Tasha's ondersteuning van haar collega