ERVARINGEN 

Ingrid over Tasha

Ik leer veel over wie ik ben. Ik heb mezelf al zolang weggestopt. Ik voel me veilig bij Tasha. Hierdoor kan ik mezelf zijn. Dit geeft rust en voel ik meer energie om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn.”

Brenda over Tasha

Tasha neemt je mee op een reis waarin de tijd stil lijkt te staan. Ze leert je te luisteren naar je lichaam, te voelen wat goed voor jou is.

En hoe makkelijk deze woorden lijken, zo moeilijk is de dagelijkse praktijk. Elke reis is anders, iedereen worstelt met unieke zaken en Tasha voedt dat wat je nodig hebt. Ze stelt vragen, geeft advies, pakt problemen bij de wortel aan, laat je afdwalen en tot de kern komen.

Het resultaat? Een aardverschuiving die je aankunt omdat je de oplossing in jezelf vindt. En dat is een magisch gevoel. Zonder zweverigheid, want Tasha is heerlijk nuchter.”

Ramona over het Kom in je Kracht Programma

“De rust en geduld waarmee Tasha mij heeft begeleid, de juiste adviezen op de juiste momenten, stapje voor stapje. De strengheid die soms nodig was, de mogelijkheden van (én) bereikbaarheid, wanneer ik iets wilde delen of haar advies nodig had. Haar vertrouwen in mij.

Het online gedeelte was een goede ondersteuning en aanvulling voor thuis. Dit was ideaal voor de tijd die tussen de persoonlijke sessies zat. Ik heb er veel aan gehad en voor mij ook heel belangrijk als naslagwerk. Ik pak het er nog geregeld bij.

De afwisseling van theorie/gesprekken versus op de massagetafel de (pijn-) punten aanpakken heeft voor mij ook heel goed gewerkt. De druppel van mijn burn-out was mijn werk, maar door het afpellen van de verschillende lagen, heb ik vele inzichten gekregen in mijzelf als persoon, mijn handelen, mijn overtuigingen en de inbreng van de opvoeding van mijn ouders.

Uiteindelijk heb ik helder wat mijn gebruiksaanwijzing is en pas ik deze geregeld toe.“

Pauline over het Zelfzorgpakket

“In een pittige periode heb ik een aantal keren contact gehad met Tasha. Meegedaan aan een online meeting om meer rust in je hoofd te creëren en naar aanleiding daarvan nog een sessie afgesproken. Ik verwachtte niet veel van de online bijeenkomst (was wel een beetje klaar met Zoom), maar Tasha werkt heel rustig, heeft en geeft vertrouwen en door precies de goede vragen te stellen, maakte deze sessie veel bij me los.

Ik kreeg een kristalhelder zicht op hoe ik me ten diepste voelde en door haar accurate begeleiding ontstond inderdaad veel meer rust in mijn hoofd en dat werkte nog een tijd fijn door.

De persoonlijke sessie inhoudelijk beschrijven is niet makkelijk, maar een sessie met Tasha doen is dat wel. Hoe lastig een onderwerp ook is. Ze is rustig en haar bijzondere combinatie van nabijheid, oordeelloosheid en humor, zorgen ervoor dat het veilig voelt om lastige dingen met haar hulp aan te gaan. Na afloop voelde ik me alsof er een paar grote zwerfkeien uit m’n rugzak waren gehaald; lichter, vrijer en blijer met mezelf.

Als je worstelt met de lastige aspecten van het leven, raad ik je van harte aan Tasha uit te nodigen om met je mee te kijken. Daar knap je gegarandeerd van op!”

Over Tasha – anoniem

“Wanneer je burn-out bent, heb je het in je hoofd echt niet meer op een rijtje. Wat je nodig hebt is iemand die je bij de hand neemt, structuur biedt en op jouw tempo je begeleid naar de volgende stap en de volgende stap, totdat je kunt zeggen ‘het gaat echt beter met mij’. En zelfs dan je nog ondersteund om de balans te houden!

Ik  durf te zeggen dat ik de beste begeleiding heb gehad en er het snelste weer bovenop ben met een rugtas vol handvatten en naslagwerk om op terug te vallen (in vergelijking met andere gereïntegreerde collega’s die andere specialisten hebben bezocht). Dus BEL TASHA!!”

Simon over Tasha

“Tasha creëert rust en tijdloosheid om zich heen. Zij verstaat de kunst om daar te zijn waar ik op dat moment met mijn gevoel ben. Ze laat zich niet leiden door een vast stramien maar doet en zegt wat op dat moment voor mij nodig is. In zo’n situatie blijk ik opeens bij mijn gevoelens te kunnen komen.

Adelheid over het Kom in je Kracht Programma

“De noodzaak om het Kom in je Kracht programma te volgen was voor mij redelijk hoog door werkdruk. Door dit programma ben ik erachter te gekomen wat ik er zelf aan kan doen om deze druk niet zo te voelen. Ik ben me bewuster geworden hoe ik hier zelf mee om kan gaan. Ik heb beter leren delegeren en niet te gehaast te werken. Ik voel steeds meer signalen in mijn lichaam en heb geleerd op tijd rustpauzes te nemen.

De online modules hebben me inzicht gegeven. Vooral de ademhalingsoefeningen, slaaptips en noteren van aantal werkzaamheden waren voor mij ondersteunend.

De persoonlijke gesprekken waren erg zinvol in combinatie met de ‘tafelbehandeling’. Ik hou er persoonlijk niet van maar na de eerste sessie was ik blij verrast over het resultaat.

Ik voelde me veilig bij alles wat ik vertelde. We hebben veel gelachen wat ik erg belangrijk vond. Tasha is zelf een warme persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Het was perfect zo voor mij. Het programma krijgt van mij een cijfer tussen de 9 en de 10.”

Antoinette over Tasha

“Tijdens sessies maakt Tasha mijn lichaam en gevoel wakker. Hierdoor word ik bewust van wat er binnenin mij speelt.
Zo kan ik dingen thuis en op mijn werk anders aanpakken. En krijg ik meer rust. Meer balans.”

Susan over de online workshop Rust in je hoofd

Dank je wel voor je mooie workshop. Fijne oefeningen. Voel me minder ‘aan’ en meer ontspannen. Meer overzicht. Knap hoe je het doet. Want toch een beetje gek zo via Zoom zonder directe interactie. Je komt spontaan en oprecht over. Logisch, want dat ben je ook. 🙂 Maar moet je toch ook over weten te brengen. Knap ook je reactie op de gegeven antwoorden via de chat. Mooi en natuurlijk hoe je dat doet.“

Over Tasha – anoniem

“Bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen en mij maximaal ondersteunt in mijn proces. Een jaar met vallen en opstaan, maar vooral groei. Overall een mooi jaar! Waar jij een grote rol in speelt.

Je bent een prachtig mens met het hart op de juiste plek.”

Lieneke (Manager) over Tasha’s ondersteuning van haar collega

“Ik heb Tasha ontmoet bij een netwerkbijeenkomst en was direct onder de indruk van haar manier van communiceren: open, vriendelijk, belangstellend en vertrouwenwekkend.

Kort daarna ontdekte een collega Tasha in een groepsbijeenkomst “Rebalancing”. Die werd gevolgd door een individuele sessie. Daaruit ontstond een verzoek om wat dieper in te gaan op het vinden van een nieuwe balans tussen werk en privé. Samen kwamen we tot de conclusie dat Tasha mijn collega daarbij prima zou kunnen helpen en stemde ik vol vertrouwen in met het verzoek dat voor rekening van de werkgever te laten komen.

Tasha is iemand die op een laagdrempelige en vriendelijke wijze mensen weet te bewegen om anders naar zichzelf en het werk te kijken. Het heeft ervoor gezorgd, dat mijn collega handvatten heeft gekregen om rust te vinden het hoofd. Wat enorm, drempelverlagend werkt, is dat Tasha uit eigen ervaring put bij haar benadering. Wanneer je merkt, dat jij zelf of een collega niet lekker in je/zijn/haar vel zit of worstelt met de privé-werkbalans dan kan Tasha jullie prima begeleiden en praktische handvatten aanreiken.

Geef jezelf die aandacht cadeau, wanneer je die nodig hebt!”