BATTERIJ LEEG? 

Voel je direct beter met de Energy Boost Webinar

Door de veeleisende combinatie van thuiswerken, gezin en huishouden
zitten je dagen overvol.

Want er is altijd wel iets te doen. Het is nooit af.

Als jij pas ontspant als je gedaan hebt wat je ‘moet’ doen,
dan komt er nooit een moment van pauze.

Je blijft maar doorgaan zonder dat je in de gaten hebt
dat je hierdoor vermoeid raakt.

Je beseft dat het zo niet langer kan

Naast je overvolle dagen, raakt ook je hoofd steeds voller.
Geduldig en liefdevol reageren naar je partner en kinderen
gaat niet meer vanzelf.

Merk je dat je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen? 

Blijf je maar ‘doordenderen’, dan raakt je batterij leeg en
ligt chronische stress of een burn-out op de loer.

Verlang je naar rust en ruimte voor jezelf,
maar je krijgt het maar niet voor elkaar?

Geef jezelf een uur prioriteit

Laat je meenemen door Tasha Visman

Tasha Visman online ondersteuning tijdens Corona

“In een tijd waarin veel van je gevraagd wordt, zorg ik graag op mijn beurt weer een beetje voor jou.

Zodat jij jezelf niet vergeet.”

Het leven daagde me in 2010 uit om antwoorden te zoeken die verder gingen dan de wijsheid vanuit mijn hoofd.

17 jaar werkervaring in de financiële sector liet ik achter me. Ik verdiepte me in de verbinding tussen voelen, denken en doen en volgde de drie-jarige opleiding tot Rebalancer/ lichaamsgericht coach.

Mijn praktische werkervaring en diepgaande aanpak komen nu samen in het werk dat ik met zoveel plezier doe: jouw veerkracht vergroten door je hoofd en hart samen te laten werken en je zelfbewustzijn te verruimen.

Dit webinar is een flinke energy boost
voor jouw dagelijks leven.

Je ontdekt:

Tasha Visman online ondersteuning tijdens Corona

Meld je aan voor vrijdag 10 juni a.s.

 Van 10 tot 11 uur via Zoom 

Deelname: gratis
Ik laat jou ervaren hoe magisch het is om binnen een uur weer te bruisen van energie.
Daarom is deelname helemaal gratis.

 Gewoon, omdat ik het jou gun om op-en-top relaxt te worden
zodat jij jouw vicieuze cirkel kunt doorbreken.

Ja, ik wil ook een Energy Boost!

Energy Boost Webinar

Reacties van andere deelnemers

“Voelt meer ontspannen en in balans. Fijn om bepaalde gedachten zo van je af te schudden. Normaal gesproken stop je dat inderdaad weg maar blijft het sudderen.” 

“ik heb een begin gemaakt met inchecken in mijn lichaam. Mijn gedachten gaan super snel… en hierdoor herinner ik mezelf weer. Ohja… ik kan deze molen ook stop zetten. door simpele effectieve oefeningen.”

“ik voelde me schuldig dat ik mijn werk even verlaat voor een uurtje, maar merk eigenlijk toch alweer hoe belangrijk dit is, dus een opluchting dat ik het toch heb mee gedaan”

Doe mee en vergroot binnen een uur
jouw veerkracht. Jouw resultaat:

  • Je weet hoe je op dagelijkse basis rust in je hoofd kunt creëren.
  • Je hebt ervaren welke stappen zorgen voor ontspanning in je lijf.
  • Je weet welke eenvoudige techniek voor een continue flow van ontspanning zorgt.
  • Niets houdt je meer tegen om dit dagelijks toe te passen.
  • Dit maakt dat het positief doorwerkt in de rest van je dagen (en nachten!)
  • Je bent na dit webinar klaar om jezelf meer prioriteit te geven. Zónder schuldgevoel.
  • In tegendeel: je zult er ongelofelijk blij van worden!

Stress is een meningsverschil tussen je hoofd en gevoel

“In eerste instantie moeilijk om te ontspannen. Ik had zo’n vol hoofd. Het was een pittige week. daarna voelde mijn hoofd zwaar en daarna was er verlichting. En was het heel fijn. Spontaan liet ik dingen los in mijn buik, voelde erg fijn. ik kon er goed bijblijven, geen gedachtes, zeer rustgevend.”

  

Dank je wel voor je mooie workshop. Fijne oefeningen. Voel me minder ‘aan’ en meer ontspannen. Meer overzicht. Knap hoe je het doet. Want toch een beetje gek zo via Zoom zonder directe interactie. Je komt spontaan en oprecht over. Logisch, want dat ben je ook. 🙂 Maar moet je toch ook over weten te brengen. Knap ook je reactie op de gegeven antwoorden via de chat. Mooi en natuurlijk hoe je dat doet.

“Merk dat ik het heel fijn vind om hier mee bezig te zijn, alleen mezelf zulke momenten te weinig gun. Ik kan in zo’n uur prima mijn aandacht hierbij houden, maar zo tegen het eind ga ik dan toch weer denken wat ik hierna allemaal moet doen. En dat moeten is meer dat ik dat moet van mezelf, niet omdat iemand anders dat van mij verwacht..” 

Ja, ik wil ook een Energy Boost!

Energy Boost Webinar