Inspiratie van MamaNL

Het online platform voor mama’s op zoek naar balans en geluk

Waarom is het belangrijk je batterij op te laden? Wat gebeurt er als je dit niet doet? En hoe zorg je dat je dit op tijd signaleert en doet? Ik help jou in deze video om jezelf beter te begrijpen en aan te zetten tot actie. Nou ja, actie…

Als ontspanning niet meer in balans staat met inspanning en dit een lange tijd aanhoudt, zul je vermoeid raken of een kort lontje krijgen. Hoe je je eigen batterij dan oplaadt? Dat is voor iedereen anders, maar in deze video verschillende suggesties.

Wil jij jezelf vaker relaxed en opgewekt voelen? Krijg dagelijks het gevoel dat je jarig bent! Hoe? Bekijk deze video en leer hoe je jezelf de hele dag door kadootjes kunt geven.

Op zoek naar balans? Dankbaar zijn en dit ook echt voelen is een mooie stap in de goede richting. Ik geef je in deze video een waardevolle tip om die dankbaarheid te voelen.

Goed slapen begint overdag

In deze video leg ik uit waarom goed slapen echt al overdag begint, aangevuld met tips om ‘s nachts beter te slapen. En – tipje van de sluier – de grote truc zit ‘m in wat je overdag wel en niet doet. 


‘Niet zeuren, gewoon doorgaan!’
Hoe ga je om met dit strenge stemmetje in je hoofd?

In deze video vertel ik over een zo herkenbare stemmetje die zegt “niet zeuren, gewoon doorgaan”. Niet alleen verklaar ik dit stemmetje, ik geeft ook tips hoe ermee om te gaan. 

mamaNL is hét online platform voor mama’s op zoek naar balans en geluk.

Met unieke video’s, inspirerende blogs en heerlijke recepten.

Klik hier voor meer mamaNL inspiratie.