Mijn carrière switch van Verandermanager naar lichaamsgericht therapeut had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Ervaar je veel stress omdat je werk doet dat niet bij je past? Lees dan hieronder mijn verhaal en laat je inspireren om een stap in je nieuwe toekomst te zetten.

Tot 7 Jaar geleden was ik werkzaam als Verandermanager bij een financiële instelling. Ik heb het werk met heel veel plezier gedaan.

Maar: stress was mijn hele leven lang al mijn tweede natuur.

Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen en heb ik mijn hele leven geprobeerd te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving.

Pijnlijke ervaringen had ik achter slot en grendel opgeborgen. En dat waren best een paar heftige…Zoals het verlies van mijn vader toen ik zo klein was dat ik het me niet kon ‘herinneren’.

En later in mijn leven mijn middelste kind van toen net drie begeleiden bij chemokuren, terwijl ik op het punt stond te bevallen van mijn jongste. Dat was een zware kraamtijd, kan ik je vertellen.

De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel. Want diep van binnen voelde ik me uitgeput, eenzaam en onbegrepen

Na een periode van overspannenheid door de stressvolle thuissituatie was ik blij dat ik weer aan het werk kon.

Tot het twee jaar later weer misging….

Ik had mezelf over de kop gewerkt.

De grote ommekeer kwam toen ik afstand had genomen van mijn drukke baan en me ging verdiepen in de verbinding tussen voelen, denken en doen.

Ik volgde de 3-jarige opleiding Rebalancing waarin ik ontdekte dat leven vanuit mijn hoofd vergelijkbaar was met tegen de stroom in zwemmen. En zelfs voor een zwemmer als ik is dat vermoeiend. Héél vermoeiend…

Ik maakte kennis met kanten van mezelf die ik mijn leven lang niet onder ogen durfde te komen. Ik leerde dat ik mocht leven vanuit rust, ontspanning en vertrouwen. En uit de ‘go-go-go-stand’!

Dat ik mezelf zichtbaar mocht maken op mijn eigen manier. Zoals ik ben:
Vol levensvuur en gevoeligheid tegelijk.

Ik liet los wie ik dacht te moeten zijn
De deur uit met mijn perfectionisme, weg die hoge lat en exit met mijn controle drang. Voortaan negeerde ik de aannames en strenge oordelen die non-stop door mijn hoofd vlogen.

Met de stroom meedrijven
Ik leerde de stroming van de rivier juist te volgen en voelde de energie weer mijn leven instromen.

Wat een cadeau dat ik mijn eigen balans nu zelf kan bijsturen en dat ik geleerd heb dat ik helemaal top ben zoals ik ben.

En dat ik dàt te geven heb aan de wereld.

En weet je wat? Dat is ook precies wat jouw omgeving ook voor jou wil: jezelf laten zien wie je bent (ja, echt!). Met alles erop en eraan.

Ik help nu graag andere balanszoekers
Die uitdagend werk en liefdevol ouderschap willen combineren. En die op zoek zijn naar een energieker leven en antwoorden vanuit hun eigen binnenwereld. Voorbij het denken en in contact met hun diepere ik.

Waar ik in mijn werk heel blij van word?
Als cliënten zien dat een gelukkiger leven echt mogelijk is. Dat ze voelen dat ze zelf de regie hebben over hun eigen leven. Dat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. En dat ze zelf de sleutel hiervoor in handen hebben.

Zonder afhankelijk te zijn van anderen.

En weet je waar ik dit werk stiekem echt voor doe?  
Voor nog iets groters en mooiers: een ouder in balans heeft direct een positief effect op het gezin en naaste omgeving.

En dat maakt mij heel blij.

Een hechte familie die in liefdevolle verbinding met elkaar leeft, samen (op)groeit en zo de wereld harmonieuzer maakt met al hun authenticiteit en openheid.

Wil jij dit ook?
Laat je dan niet langer tegenhouden door strenge stemmetjes in je hoofd en deel jouw verhaal met mij. Ik luister.

Stel het niet langer uit. Je kunt hier een gratis Stress Less Sessie aanvragen. 

Wil je liever eerst weten wat anderen van mijn begeleiding vinden? Dit zegt Ingrid:

“Ik leer veel over wie ik ben. Ik heb mezelf al zolang weggestopt. Ik voel me veilig bij Tasha. Hierdoor kan ik mezelf zijn. Dit geeft rust en voel ik meer energie om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn.”

Voor het lezen van meer ervaringen, kijk je hier.

Ik loop graag een eindje met je mee op jouw pad naar een gelukkiger en energieker leven. Tot snel?